Τι προβλέπουν τα μερομήνια για το Φλεβάρη

Τι λένε τα μερομήνια για τον φετινό Φλεβάρη στην Ελλάδα ,καθώς για τους προηγούμενους μήνες πέσανε μέσα οπότε αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει και για τον τελευταίο και πιο δυνατό μήνα του χειμώνα τον Φλεβάρη.
Οι πρώτες εκτιμήσεις και για τον Μάρτιο από τα μερομήνια που δείχνουν αρκετά εντυπωσιακό τελείωμα του φετινού χειμώνα στην Ελλάδα.
Αρκετός κόσμος δίνει έμφαση στα μερομήνια που η παράδοση από παλιά έχει δείξει οτι τα σημάδια ττης φύσης και του καιρού είναι αλάνθαστοι παράγοντες για την μελλοντική εξέλιξη αυτού
Φλεβάρης 2014:
Ο φετινός Φλεβάρης στο πρώτο μισό του θα εμφανιστεί αρκετά χειμωνιάτικος με χαμηλές θερμοκρασίες ,χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο .Αυτά θα συμβούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο 1-4 Φλεβάρη και 5-10 Φλεβάρη.
Πρόσκαιρο διάλλειμα του καιρού στις 10-15 με άνοδο της θερμοκρασίες ,ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή απουσία βροχών και καλοκαιρία.
Νέα αλλαγή το τελευταίο δεκαήμερο μετά τις 20 του Φλεβάρη με βροχές και χιόνια που θα κατέβουν και χαμηλά αυτήν την φορά ενώ θα έχουμε παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες.

Μάρτης 2014:
Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης θα μπει με χειμερινές διαθέσεις και θα επαληθεύσει την λαϊκή παροιμία "Μάρτης ,γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης" καθώς θα έχουμε χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες το πρώτο 5 ήμερο του μήνα.
Από τις 10-15 του μήνα και μετά θα έρθει η Άνοιξη με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν ,ωστόσο κάποιες βροχές θα σημειώνονται σε αυτό το διάστημα.



read more "Τι προβλέπουν τα μερομήνια για το Φλεβάρη"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

beeplanet